Den här dagen blir bara bättre och bättre


Vilken jäkla freeeedag! Är helt speedad av lyckorus! Blir först överröst med komplimanger från dagens första patient som tycker att vi är så duktiga. Det går raka vägen in i hjärtat alltså, varför ger vi inte varandra mer beröm i vardagen?

Dagens sista patient höjde oss till skyarna efter att vi gjort en klockren temporär fyllning. Vår allra första riktiga. Det sista kliniktillfället för terminen kunde inte slutat bättre. Jag är så jäkla stolt över både mig och Elin - hurra för oss! Kommer aldrig vilja jobba utan henne. Kommer bli svårt vid framtida arbetsintervjuer - det här är Elin, hon följer med på köpet :)

Hurra jippie tjihu! Kan absolut inte gå hem nu, utan jag köpte med mig en macka och satte mig i Vasaparken. Grönt härligt gräs under mina fötter och så är det fredag! Kan den här dagen bli bättre?

Är 30 år gammal och legitimerad tandhygienist. Förra hösten gick flytten till drömradhuset med pojkvännen och nu väntar vi vårt första barn. I november är det dags och vi är så förväntansfulla! Har bloggat till och från sedan 2009 och här på blogg.se sedan 2012. Här får du läsa om min vardag, mina tankar och drömmar. Välkommen!


Follow on Bloglovin
RSS 2.0