Promenad med lilla familjen


Vi ville verkligen ta del av solen idag eftersom det har varit ett par riktigt molniga och mörka dagar den senaste tiden. In med lite extra D-vitamin! Så efter att vi ätit frukost och vaknat till liv gjorde vi oss därför iordning och bäddade ner Kelly i vagnen och begav oss ut på promenad.
Kelly hängde med mamma vid tandborstningen. Hehe. 


Det var riktigt kyligt ute så vi klädde oss varmt, men det blev ändå kallt om näsa och öron. Skönt ändå med lite frisk luft - speciellt när solen är framme. 

Vi gick ner genom radhusområdet och vidare förbi de tjusiga villorna och bort till vattnet. Vi gick inte ner till stranden pga iskana ner, men det räckte med att stå längst upp och bara titta ner. Så härligt att ha fina naturområden så nära hemmet!När det började bita lite för mycket i kinderna så började vi röra oss hemåt igen. Goseknoe låg och sov i vagnen under hela promenaden, tänk vad mysigt att få göra det!

Kom hem i lagom tid till lunch. Vi har bytt ut all tung julmat mot betydligt lättare ingredienser i kylskåpet nu. Idag blev det toscansk biff, sallad och keso till lunch - kändes gott en måndag! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Är 30 år gammal och legitimerad tandhygienist. Förra hösten gick flytten till drömradhuset med pojkvännen och nu väntar vi vårt första barn. I november är det dags och vi är så förväntansfulla! Har bloggat till och från sedan 2009 och här på blogg.se sedan 2012. Här får du läsa om min vardag, mina tankar och drömmar. Välkommen!


Follow on Bloglovin
RSS 2.0