Tacos med hela familjen


I fredags ville jag verkligen ha tacos till middag och även om vi är rätt så trötta småbarnsföräldrar just nu så gjorde vi denna plockrätt - dock den enklare varianten med en stor sallad med allt istället för en miljard småskålar. JP orkade iallafall göra en mangosalsa med extra sting. 
 
Nu när vi är tre stycken i vår lilla familj så har det blivit en hel del middagar i soffan så vi alla kan sitta tillsammans och äta, men det är svårt att få plats med alla tacosattiraljer på våra två små tv-bord, så då fick Kelly ligga i babynestet på köksbordet istället. Det gick minst lika bra. Klart gosan ville vara med oss, och inte ligga kvar själv i soffan. Babynestet är verkligen allas vår favorit härhemma, den är så himla praktisk och mysig. Det är Kellys farmor som sytt den - och vi är så himla glada för den! <3
 
 
Ännu mer speciellt när det är one of a kind, dessutom!
 
 
 
 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Är 30 år gammal och legitimerad tandhygienist. Förra hösten gick flytten till drömradhuset med pojkvännen och nu väntar vi vårt första barn. I november är det dags och vi är så förväntansfulla! Har bloggat till och från sedan 2009 och här på blogg.se sedan 2012. Här får du läsa om min vardag, mina tankar och drömmar. Välkommen!


Follow on Bloglovin
RSS 2.0