Är man trött så är man


Idag hade vi besök igen under dagen. Det var Kellys bonusmorfar Benke, min morbror Roffe och min kusin Rickard som var här för att hälsa på Kelly för första gången. De hade alla varit sjuka i den jobbiga och långvariga förkylningen som går just nu, så därför har vi skjutit upp besöket hela tiden. Är ju livrädd att Kelly ska bli smittad, så är man ens det minsta lilla förkyld så styr vi av direkt. Då är det bättre att vänta tills alla är friska och krya istället. 
 
Kelly gjorde som hon brukar göra när det vankas finbesök - hon sov. Rickard och Roffe var här i säkert fyra timmar och det var väl först mot slutet som hon vaknade till lite och sa hej. Men vi ses ju alla på julafton igen, så då får hon en ny chans att visa upp sina söta ögon!
 
Hon fick jättesöta kläder i present också. En jättemysig pyjamas med rosa mönster och en body med tillhörande byxor och en urgullig mössa med kattöron! Slängde in dem i tvättmaskinen på en gång så hon kan börja använda dem så fort som möjligt. Ska visa er bilder då!
 
 
 
Även om hon sov igenom nästan hela mötet så lyckades hon ändå charma dem alla tre :)
 


Kommentarer
Postat av: Camilla kusin

Aaww så fina bilder 😍

2016-12-11 @ 23:48:44
URL: http://www.tiobarnsmamman.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Är 30 år gammal och legitimerad tandhygienist. Förra hösten gick flytten till drömradhuset med pojkvännen och nu väntar vi vårt första barn. I november är det dags och vi är så förväntansfulla! Har bloggat till och från sedan 2009 och här på blogg.se sedan 2012. Här får du läsa om min vardag, mina tankar och drömmar. Välkommen!


Follow on Bloglovin
RSS 2.0