Väntar på dig inne i ditt rum


Hej kompisar, vet ni vad det är för dag idag? Dagen då vår lilla älskling är beräknad att komma! Har dock inte känt av några sådana känningar eller värkar än, så vi får väl se hur det blir med den saken. Jag som var så säker på att jag inte skulle gå över tiden - så fel man kan ha. Nåväl, älsklingen kommer när det är dags helt enkelt. Försöker njuta av lugnet nu innan istället, sedan kommer livet som jag känner det bli helt annorlunda, så det kanske är bra med ett lugn innan stormen såattsäga. 
 
 
Igårkväll satte jag mig ner inne i Pickis rum, i fåtöljen och spanade ut i rummet. Vi satte upp de fyra runda hyllorna och hängaren med stjärnorna där igår och jag tycker att det blev så himla mysigt. Mer levande på en gång. Det kommer bli så himla fint med lite tavlor och när vi placerar mer personliga saker att hänga upp och ställa i hyllorna framöver. Det är så himla kul med barnrumsinredning!
 
Satt iallafall där i fåtöljen ett bra tag och bara tog in allt. Vår långa långa väntan och längtan efter dig är snart över. Snart får vi hålla dig i våra armar <3
 
 
 
 
 
Det ser lite mörkt ut på bilderna, men det var ju för att de togs igårkväll när det var kolsvart ute och endast mysbelysningen var på. Taklampa har vi dock ingen ännu, den kommer beställas så fort vi vet om den ska vara rosa eller blå <3
 
  


Kommentarer
Postat av: Jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers syndrom!

så fint

Postat av: felicia

Så fint! Hoppas bebis tittar ut snart :)

Svar: Tack! Ja, det hoppas jag också :)
tessiesan.blogg.se

2016-11-14 @ 15:28:53
URL: http://nouw.com/ffeliciaholmgren

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Är 30 år gammal och legitimerad tandhygienist. Förra hösten gick flytten till drömradhuset med pojkvännen och nu väntar vi vårt första barn. I november är det dags och vi är så förväntansfulla! Har bloggat till och från sedan 2009 och här på blogg.se sedan 2012. Här får du läsa om min vardag, mina tankar och drömmar. Välkommen!


Follow on Bloglovin
RSS 2.0