Välkommen till familjen, Silver!


Igår kom Rickard över, min kusin ni vet, med sin nya hund Silver. Det är en amerikansk akita och är nog det sötaste jag har sett. Har fått massor med bilder och små videoklipp på honom, men det är ingenting emot att få träffa honom på riktigt - så himla söt!
 
JP blev såklart också helt totalt förälskad i honom. Han har ju alltid velat ha en egen hund, men eftersom jag är ganska rädd för hundar generellt så är det inget vi kommer skaffa. Jag förstår att jag självklart inte skulle vara rädd för vår egna hund, men har man hund så kommer man träffa på andra hundar och det vill jag undvika. Är inte mycket för att tvingas gå ut och rasta i ur och skur heller, så det blir ingen hund för oss. Det är alldeles lagom att träffa Silver då och då :)
 
 
 
De lekte runt på golvet tillsammans och han la sig sådär platt på magen efter en stund. Har ni sett en gulligare rumpa eller? Snacka om att känna sig avslappnad av sällskapet på en gång <3
 


 
 
 
Kom igen? Är han på riktigt? Ser nästan ut som ett gosedjur! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Är 30 år gammal och legitimerad tandhygienist. Förra hösten gick flytten till drömradhuset med pojkvännen och nu väntar vi vårt första barn. I november är det dags och vi är så förväntansfulla! Har bloggat till och från sedan 2009 och här på blogg.se sedan 2012. Här får du läsa om min vardag, mina tankar och drömmar. Välkommen!


Follow on Bloglovin
RSS 2.0