Äntligen är hon här!


Nu här hon här. Vår fantastiska lilla prinsessa är här på riktigt! Hade inte speciellt bråttom till världen, med 8 dagar över tiden och efter 22 timmars kämpande förvandlades Pickis till en underbart vacker liten prinsessa vid namn Kelly. Både mamma och pappa är överlyckliga och måste nypa oss själva i armen ibland för att förstå att den här vackra lilla varelsen faktiskt är vår och är här för att stanna. Jag trodde jag visste vad lycka var, men nu när vi har henne hos oss så slår det allt jag någonsin känt förut med hästlängder.
 
Vi är såklart helt invaggade i vår underbara bebislyckobubbla just nu, men ville bara kika in här en snabbis för att berätta det stora! Är helt blown away av den mäktiga känslan över att få bli förälder - till världens finaste dotter dessutom.
 
 
Hade helt fel om att jag skulle slippa gå över tiden, hade helt fel om att det var en pojke vi skulle få - men OJ så lycklig! <3
 
 
 
Här har vi henne - vår dyrbara skatt - Kelly!
 


 
 
Första bilturen, påväg hem från BB <3
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Är 30 år gammal och legitimerad tandhygienist. Förra hösten gick flytten till drömradhuset med pojkvännen och nu väntar vi vårt första barn. I november är det dags och vi är så förväntansfulla! Har bloggat till och från sedan 2009 och här på blogg.se sedan 2012. Här får du läsa om min vardag, mina tankar och drömmar. Välkommen!


Follow on Bloglovin
RSS 2.0