Mysbesök av Moa-lee


Nu har det bara strömmat över folk som velat komma och hälsa på Kelly. Igår hade vi både Caroline, Christian och Nicklas här och nu på förmiddagen kom Moa-lee hit. Hennes lilla tjej Jade hade blivit lite hostig och eftersom vi är så oroliga för att Kelly ska bli smittad med något nu när hon är så liten, så stannade hon hemma med sin pappa. 
 
Kelly körde på som hon brukar när hon får besök - hon sover. Lika avslappnad i mammas famn som i hennes besökares <3 Det finns en anledning till att vi bokar in besöken till förmiddagar och tidiga eftermiddagar ;)
 
 
Hon fick ett par to-die-for-skor i rosa lack med en stor rosett på (jag tjöt rakt ut av förtjusning) och en riktig prinsessdröm till klänning med rosa tyllkjol och glittriga stjärnor och rosetter på. Slängde in klänningen i tvättmaskinen på en gång och hann inte fota den innan, men ni ska få se bild så fort den är klar! <3
 
 
 
Såhär ser vår gosa ut idag - totalt söndagschill på den lilltjejen :)
 
 
 
 
 
Här i Moa-lees famn, med fina lackskorna på <3

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Är 30 år gammal och legitimerad tandhygienist. Förra hösten gick flytten till drömradhuset med pojkvännen och nu väntar vi vårt första barn. I november är det dags och vi är så förväntansfulla! Har bloggat till och från sedan 2009 och här på blogg.se sedan 2012. Här får du läsa om min vardag, mina tankar och drömmar. Välkommen!


Follow on Bloglovin
RSS 2.0