Godsaker och mer besök


Igår var det som sagt fullt hus härhemma och inför besöket skulle vi baka. Hade bestämt oss för att göra lussebullar med vaniljfyllning. Det är oftast jag som brukar stå för bakandet i vår familj, men nu hade vi en viss liten tjej som prompt ville amma exakt hela morgonen, så då fick hennes pappa snällt hoppa in som bagare.
 
Kelly och jag satt i soffan och ammade och ropade receptet steg för steg till JP som stod i köket och blandade och sedan satt och knåpade ihop allt borta vid bordet - teamwork!
 
 
Caroline och Christian kom över med egenbakade godsaker dem med - allra godast var saffransbiskvierna, de smälte i munnen! Livsfarliga är dem, för man kan absolut inte bara ta en... Våra saffransbullar blev tjusiga om än lite brända i botten, men de blev goda ändå!
 
 
 


 
 
 
 
Nicklas var nere från Västerås den här helgen och ville såklart komma över och hälsa på vår lilla gosa. Han var inte blyg med att hålla Kelly i famnen heller, där sov hon så gott. Han hade med sig en vit gosig nalle till henne, som jag tror hon kommer tycka väldigt mycket om!
 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Är 30 år gammal och legitimerad tandhygienist. Förra hösten gick flytten till drömradhuset med pojkvännen och nu väntar vi vårt första barn. I november är det dags och vi är så förväntansfulla! Har bloggat till och från sedan 2009 och här på blogg.se sedan 2012. Här får du läsa om min vardag, mina tankar och drömmar. Välkommen!


Follow on Bloglovin
RSS 2.0