6 veckor idag!


Idag har vi övat på att hålla upp nacken. Försöker öva lite varje dag och hon är så duktig! Tycker att hon har varit väldigt stark i nacken redan från början, men det blir ändå en bra förbättring från dag till dag. Hon vänder huvudet från sida till sida och stannar i långa stunder med huvudet rakt fram - vår stora lilla tjej! Tänk att hon redan hunnit bli 6 veckor idag! Var på BVC imorse för att väga och mäta och hon följer sina kurvor precis som hon ska. Fick "backa" med längden dock, men det var troligen mätt lite för generöst sist vi var där, för då hade hon växt massor. Nu följer hon återigen sin "normala" kurva.
 
Hon följer oss med blicken och börjar uppskatta de blågröna aporna som är upphängda över skötbordet nere i badrummet mer och mer. Förut gled blicken bara förbi dem, men nu tittar hon på dem med stadig blick. Hon ler mer och mer och använder hela ansiktet när hon gör det - åh, hjärtat smälter verkligen! <3
 
Är inne i en riktig endast-i-famnen-period och hon vill helst aldrig lämna bröstet. Spelar ingen roll om hon är hungrig eller inte, antar att det känns som allra tryggast där så det är klart hon får det. Tycker det känns så himla häftigt att vi får vara med vid varje nytt steg, varje ny fas. Få vara hennes trygghet och förebild i livet, vilket ansvar vi har! Älsklingen!
 
 
 
 
Här tränas det nacke och magmuskler <3
 
 
 
 
 
Här ligger vi och slappar i soffan efteråt. Hon släpper mig aldrig med blicken. Mitt största fan <3

 
 
 
 
Idag blir du 6 veckor gammal, mammas fina tjej! Hur har jag klarat mig utan dig tidigare? <3
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Är 30 år gammal och legitimerad tandhygienist. Förra hösten gick flytten till drömradhuset med pojkvännen och nu väntar vi vårt första barn. I november är det dags och vi är så förväntansfulla! Har bloggat till och från sedan 2009 och här på blogg.se sedan 2012. Här får du läsa om min vardag, mina tankar och drömmar. Välkommen!


Follow on Bloglovin
RSS 2.0