Komsi komsi, fåglar!


Nu har hösten verkligen gjort entré hos oss. Alla trädens löv har fått så fina färger och det riktigt luktar höst i luften. Igår krattade vi upp de löv som fallit på vår uteplats, eftersom vi har flera olika träd precis i utkanten av tomten så är det ganska naturligt att vår gräsmatta blir full av löv. Det såg genast mer städat ut - speciellt om man jämför med grannarna som inte hunnit kratta sina mattor än.
 
Idag tog jag tag i en annan grej som vi bara varit för lata för att göra - nämligen fylla på våra två små fågelbon med fågelmat. Hade ju dem fulla hela våren och försommaren (sen försvann de från butikerna så vi kunde inte köpa nya?) och det är så himla mysigt när fåglarna kommer och äter. Oftast till frukost, men även resten av dagen. De är våra första gemensamma husdjur :)
 
 
Nu får vi hoppas att de inte glömt oss och att de snart kommer tillbaka och gör oss sällskap på uteplatsen.
 
 
 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Är 30 år gammal och legitimerad tandhygienist. Förra hösten gick flytten till drömradhuset med pojkvännen och nu väntar vi vårt första barn. I november är det dags och vi är så förväntansfulla! Har bloggat till och från sedan 2009 och här på blogg.se sedan 2012. Här får du läsa om min vardag, mina tankar och drömmar. Välkommen!


Follow on Bloglovin
RSS 2.0