Nya tavlor


Kom över ett konto på Instagram (toocuteprints) för ett par månader sedan och har behållt det i tankarna till efter att Kelly skulle komma. Det är en tjej som gör otroligt fina prints med olika gulliga texter och bilder på söta djur och säljer dem i tre olika storlekar. 
 
Nu när Kelly kom, så visste jag direkt vad jag ville ha - en födelsetavla med hennes detaljer. Valde en rosa elefant, med stjärnor bredvid namnet och en vimpel ovanför - så himla söt! Fick även hem ett mindre motiv med en urgullig panda samt en liten variant med en stjärna och texten "Välkommen till världen Kelly". Den sistnämnda var inget jag beställde utan kom bara med i beställningen, en jättefin gest tycker jag! 
 
Ramade in alla tre motiv och ska nu hitta en riktigt bra plats inne i Kellys rum. Har en fin yta ovanför sängen, men är lite osäker på om man vågar hänga något ovanför hennes säng? Tänk om någon skulle falla ner! Mmm, får kika på något bra alternativ iallafall. 
 
 
Är jättenöjd med hur fina de blev i sina ramar! <3
 
 
 

 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Är 30 år gammal och legitimerad tandhygienist. Förra hösten gick flytten till drömradhuset med pojkvännen och nu väntar vi vårt första barn. I november är det dags och vi är så förväntansfulla! Har bloggat till och från sedan 2009 och här på blogg.se sedan 2012. Här får du läsa om min vardag, mina tankar och drömmar. Välkommen!


Follow on Bloglovin
RSS 2.0