Hösten är på ingång


Nu i helgen fick vi äntligen arslet ur vagnen och fixade till namn på vår brevlåda. Vi har ju fått vår post, men vi har även fått de gamla ägarnas post då och då. Så för att slippa kontakta dem varje gång så de får komma och hämta sin post så satte vi nu våra efternamn på brevlådan samt markering om att vi ej vill ha reklam eller gratistidningar. Vi måste ju tänka på brevbäraren ;)
 
Vi hängde även upp en fin höstkrans på ytterdörren. Hur härligt det än är med de här dagarna då solen tittar fram och man inte behöver någon tjocktröja, så måste vi faktiskt inse att hösten faktiskt knackar på dörren. I övermorgon är det ju september! Så det kändes rätt mysigt att få smycka vår ytterdörr med en höstkrans av ris och blåbär.
 
 
Den här kommande hösten är såklart väldigt speciell och spännande för oss, då hösten betyder att vi kommer få träffa vår älskling. Välkommen hösten, välkommen!
 
 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Är 30 år gammal och legitimerad tandhygienist. Förra hösten gick flytten till drömradhuset med pojkvännen och nu väntar vi vårt första barn. I november är det dags och vi är så förväntansfulla! Har bloggat till och från sedan 2009 och här på blogg.se sedan 2012. Här får du läsa om min vardag, mina tankar och drömmar. Välkommen!


Follow on Bloglovin
RSS 2.0