Avfrostad frys och caesarsallad


Tänk vad man hinner med mycket när man vaknar tidigt, utvilad på en söndag! Gick ner med alla tusentals glasflaskor vi hade samlat på oss de senaste helgerna. Passade även på att slänga tomma kartonger och blev av med alla pantburkar. Jag har ju bytt ut energidryckerna mot Cola zero, och det blir en del om man dricker 2-3 stycken om dagen. Skönt att få bort allt sånt som bara stått och tagit plats i köket. 
 
Gjorde en god caesarsallad till lunch, blev så otroligt sugen på det redan igår, så det fick det bli idag. Till middag blir det saker vi hittat i frysen nu när vi tömde den. Lax med diverse frysta grönsaker och till efterrätt blir det bär. Tänk vad man kan hitta långt inne i den lilla jäveln!
 



 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Är 30 år gammal och legitimerad tandhygienist. Förra hösten gick flytten till drömradhuset med pojkvännen och nu väntar vi vårt första barn. I november är det dags och vi är så förväntansfulla! Har bloggat till och från sedan 2009 och här på blogg.se sedan 2012. Här får du läsa om min vardag, mina tankar och drömmar. Välkommen!


Follow on Bloglovin
RSS 2.0